Skip to content Skip to footer

El Club Natació Minorisa presenta la nova imatge del Club Natació Manresa

L’empresa bagenca Excavacions Miralles SL ha renovat el patrocini dels equips benjamins i alevins de natació i waterpolo del Club, que es va iniciar l’octubre del 2019.

Jordi Puig, propietari d’Excavacions Miralles SL, ha reafirmat el seu suport i compromís amb el foment de l’esport de base del Club Natació Minorisa, amb el patrocini de l’Escola d’Iniciació Esportiva i l’Escola de Tecnificació Esportiva de l’entitat manresana.

L’objectiu de l’Escola d’Iniciació i de Tecnificació esportiva del Club Natació Minorisa és l’ensenyament d’excel·lència i el perfeccionament de les activitats aquàtiques, com a base per a pràctica futura de la natació, el waterpolo, la natació artística o el triatló.

Com a principal patrocinador dels equips de formació, Excavacions Miralles remarca la seva vocació de suport al nou projecte del Club Natació Minorisa i el seu compromís amb la progressió esportiva dels més petits.

L’àmbit d’Iniciació i de Tecnificació esportiva del Club Natació Minorisa, en la seva segona temporada, ha doblat el nombre d’esportistes, amb més de 50 nens i nenes, que en les edats de 7 a 12 anys competeixen en les categories prebenjamina, benjamina i alevina de natació i waterpolo d’àmbit català i que representen el futur dels esports d’aigua a la nostra ciutat.