Skip to content Skip to footer

El primer equip de waterpolo femení CN Manresa FIBRACAT inicia temporada aquest cap de setmana

Aquest dissabte, a les 16.30, des de Badia del Vallès, més d’octubre arrenca la competició el primer equip de waterpolo femení Club Natació Manresa FIBRACAT, l’equip absolut. Es tracta d’una temporada emblemàtica pels reptes esportius afrontar, per la recuperació del nom històric Club Natació Manresa i pel suport de FIBRACAT, marca de referència en l’àmbit tecnològic i les telecomunicacions, que té una clara vocació de visibilització de les dones i d’impuls del talent femení, i que aquesta temporada 2021-2022 inicia el patrocini dels equips de waterpolo femení del Club manresà.

Grans reptes esportius: l’ascens a la Primera Divisió Nacional
Aquest mes es dona el tret de sortida la Lliga Femenina de Primera Divisió, competició que disputarà l’equip absolut CN Manresa FIBRACAT amb la màxima ambició. El debut de les bagenques no es produirà fins aquest cap de setmana, a la piscina del CN Badia. Serà el 23 octubre a les 16.30h.

La competició està formada per 9 equips: CN Vallirana, CN Martorell, CN Badia, CN Granollers, AE Santa Eulàlia B, CN Mataró B, GEIEG, CN Montjuic i CN Manresa FIBRACAT. La competició es disputarà en format lliga regular tots contra tots a doble volta i el primer classificat serà el que tindrà dret a participar a la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional Femenina.

L’objectiu principal de l’equip per aquesta temporada és seguir consolidant l’estructura i el treball iniciats la temporada passada, lluitar per aquesta primera posició que dona accés a la Fase d’Ascens i, d’aquesta manera, recuperar la categoria Nacional perduda fa dues temporades degut als problemes econòmics de l’entitat.

És per això que, a part de mantenir el bloc jove de la temporada passada, aquesta temporada s’han reincorporat al grup dues jugadores amb un ampli currículum en categories nacionals i que han de donar a l’equip aquesta dosis d’experiència que en molts moments es va trobar a faltar la temporada anterior: la Laia Muns i l’Anna Bisbal. A més, s’ha incorporat també la Núria Gatell en la seva primera experiència es aquest esport i una jugadora francesa que es troba estudiant a la nostra ciutat, la Melanie Barnole.

L’equip està realitzant una bona pretemporada amb la mirada posada en aquest primer partit i amb moltes ganes de realitzar un bon curs i seguir consolidant el waterpolo femení a Manresa.

La plantilla està formada per: Maria Sala Rosa Solernou, Marina Fargas, Marta Coll, Anna Toribio, Heura Vicente, Laura Flores, Goretti Vadillo, Martina Fernandez, Laia Muns, Judit César, Anna Bisbal, Ingrid Peiron, Iria Keila Bianco, Nuria Gatell i Melanie Barnole. Entrenades per Jordi López i com a delegats, Antoni Fargas i Diego Bianco.

La primera temporada de la nova etapa del CN Manresa
Aquesta temporada 2021-2022, i després de 8 anys, tornaran a competir els equips amb el nom històric de Club Natació Manresa i amb la nova imatge escollida per la massa social per identificar aquesta nova etapa del Club manresà.

Des del Club s’ha fet arribar de nou l’agraïment a FIBRACAT pel suport a l’esport femení, que va començar amb el partit internacional de waterpolo entre la selecció catalana i els Estats Units del 9 de juny passat, en la inauguració de les Piscines municipals Manel Estiarte i Duocastella. Aquell suport com a principal patrocinador del partit, la FIBRACAT Women Water Polo Cup, té continuïtat amb el patrocini dels equips infantil i absolut de waterpolo femení del Club Natació Manresa aquesta temporada.

.