Skip to content Skip to footer

FIBRACAT, nou patrocinador dels equips femenins de waterpolo del Club Natació Manresa

L’operador global de telecomunicacions FIBRACAT serà el nou patrocinador dels equips femenins de waterpolo del Club Natació Manresa per a la pròxima temporada, 2021-2022.


En compliment de l’acord, els equips infantil i absolut de waterpolo femení del club passen a anomenar-se Club Natació Manresa FIBRACAT i lluiran a la seva equipació la marca FIBRACAT.

D’aquesta manera, FIBRACAT col·labora amb l’esport femení de base i també amb el primer equip femení de waterpolo. I, en un gran moment social i esportiu, el Club Natació Manresa rebrà el suport d’una marca de referència en l’àmbit tecnològic i les telecomunicacions, que té una clara vocació de visibilització de les dones i d’impuls del talent femení.

La presidenta del Club, Montse Gomáriz, i la cofundadora de FIBRACAT, Meritxell Bautista, van presentar l’acord de col·laboració ahir en un acte que també va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, i de Gaspar Ventura, ex-esportista olímpic del Club Natació Manresa, que va ser pioner com a primer seleccionador estatal de waterpolo femení. També es van fer la foto de rigor els equips absolut i infantil de waterpolo, que la pròxima temporada, i després de 8 anys, tornaran a competir amb el nom històric de Club Natació Manresa i amb la imatge escollida per la massa social per identificar aquesta nova etapa del Club.

En la presentació de l’acord, la presidenta del CN Manresa, Montse Gomáriz, va agrair el suport de FIBRACAT: “Estem molt contents i molt agraïts d’aquesta col·laboració amb els femenins de waterpolo del Club, i que aquest acord s’hagi pogut concretar en un moment tan important per a nosaltres. És un gran moment per a l’esport femení, volem posar en valor el talent i l’esforç de les nenes i les noies, el seu esperit de lluita i superació. I també és un moment molt especial per al nostre Club, en el primer any de la recuperació de llegat i el nom històric de la natació a Manresa, des del 1933. Per tant, com a dones i manresanes, aquest acord ens fa molta il·lusió”.

La cofundadora de FIBRACAT, Meritxell Bautista, va assegurar que “per a FIBRACAT és un honor recolzar un projecte com aquest, sobre tot per visibilitzar l’esport femení, per potenciar un esport minoritari i també per ajudar un emblema de Manresa, la nostra ciutat d’origen, com el CN Manresa.” També va insistir que “cal unir esforços perquè necessitem referents femenins, també en un esport com el waterpolo.” Bautista va anunciar que, a banda de l’ajuda econòmica als equips femenins, l’operadora donarà suport a l’entitat en digitalització i fibra òptica. A més, va prendre el compromís que el canal de TDT impulsat per l’operador, Fibracat TV, difondrà el waterpolo femení a tot Catalunya amb la retransmissió d’alguns partits.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, ha celebrat l’acord i ha recordat que “venim de viure dies importants amb el Club, amb la presentació de la nova imatge, el partit internacional de waterpolo femení, la inauguració de les Piscines Manel Estiarte Duocastella… i ara, l’acord amb una empresa líder, d’origen manresà, que fa un pas per l’esport femení i minoritari. Una col·laboració de ciutat i de país”.