Skip to content Skip to footer

Excavacions Miralles aposta, un any més, pel suport als equips de base del CN Minorisa

L’empresa bagenca Excavacions Miralles SL ha renovat el patrocini dels equips benjamins i alevins de natació i waterpolo del Club, que es va iniciar l’octubre del 2019.

Jordi Puig, propietari d’Excavacions Miralles SL, ha reafirmat el seu suport i compromís amb el foment de l’esport de base del Club Natació Manresa, amb el patrocini de l’Escola d’Iniciació Esportiva i l’Escola de Tecnificació Esportiva de l’entitat manresana.

L’objectiu de l’Escola d’Iniciació i de Tecnificació esportiva del Club Natació Minorisa és l’ensenyament d’excel·lència i el perfeccionament de les activitats aquàtiques, com a base per a pràctica futura de la natació, el waterpolo, la natació artística o el triatló.

Com a principal patrocinador dels equips de formació, Excavacions Miralles remarca la seva vocació de suport al nou projecte del Club Natació Manresa i el seu compromís amb la progressió esportiva dels més petits.

L’àmbit d’Iniciació i de Tecnificació esportiva del Club Natació Manresa, en la seva segona temporada, ha doblat el nombre d’esportistes, amb més de 50 nens i nenes, que en les edats de 7 a 12 anys competeixen en les categories prebenjamina, benjamina i alevina de natació i waterpolo d’àmbit català i que representen el futur dels esports d’aigua a la nostra ciutat.