Skip to content Skip to footer

El Club Natació Manresa guanya el 21è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages

El projecte ‘Cap nena/a sense nedar’, del Club Natació Manresa en col·laboració amb Creu Roja Manresa, és el guanyador de la 21a edició del Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages. Es tracta d’una proposta que vol apropar els esports d’aigua a infants en situació de vulnerabilitat o risc social del centre obert Casal-Ot de Creu Roja Manresa. El lliurament del premi tindrà lloc dissabte 7 de gener del 2023 en el decurs de la Gala Simeó Selga. 

El projecte guanyador sorgeix de la suma de l’expertesa en l’ensenyament dels esports d’aigua a nens i nenes del Club Natació Manresa i, per l’altra, de l’experiència en l’àmbit assistencial i de protecció de la infància en situació de risc social de Creu Roja Manresa, i compta amb el suport de la Fundació Guardiola Sala.

L’objectiu del projecte és facilitar que els infants que no hi tenen accés puguin realitzar esports d’aigua. Des de la base, aprenent a nedar, i fins i tot podent optar a la pràctica esportiva de competició. La intenció és que l’aigua deixi de ser un risc per passar a ser un espai de joc, diversió i noves oportunitats per a la igualtat i la inclusió social.

El jurat, integrat per representants de l’Ajuntament de Manresa, la Delegació del Bages del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Consell Comarcal del Bages, Regió7, el Fòrum Econòmic de la Catalunya Central, la UManresa-FUB i el Rotary Club de Manresa-Bages s’ha reunit aquesta setmana davant de notari per fer les deliberacions i emetre el veredicte.

Aquesta és la 21a edició del Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages, que té per objectiu guardonar els millors projectes d’interès social impulsats per entitats i associacions bagenques d’interès social i sense ànim de lucre. El premi està dotat amb 6.000 euros, que es financen amb els beneficis derivats de la gala i la col·laboració de diferents empreses i entitats
.