Skip to content Skip to footer

Montserrat Gomariz, triple subcampiona d’Europa

Com ja ens va acostumant, la nedadora màster del CN Manresa-Arqué, Montserrat Gomariz, representa a l’entitat a les grans competicions internacionals amb notable èxit. En aquesta ocasió es va desplaçar a la capital d’Itàlia per a competir en les dues distàncies de papallona, els 50 i 100 metres, així com en els dos-cents metres estils individuals. 

L’argument Les actuacions de la nedadora bagenca i presidenta del nostre club la portaren a situar-se en el segon calaix del pòdium en cada una de les proves en la categoria de 50-54 anys. En els 100 metres papallona, superada per la italiana Franca Bosisio (1:07.55) que aconseguia amb aquesta marca superar el rècord del món, la nedadora catalana va completar el recorregut en 1:12.58.

En els 200 metres estils individuals, el seu registre, 2:47.53 també la van situar en el segon lloc, superada també per una nedadora local, Manuela Maltianti (2:41.55). En els 50 metres papallona es torna a trobar amb una rival invencible, Bosisio (30.27) que va deixar a Montserrat Gomariz segona amb un bon registre 31.72 i el repte de superar en el futur a la nedadora transalpina
.