Skip to content Skip to footer

Junta directiva

Montserrat Gomáriz González

PRESIDENTA
Nedadora internacional, és l’única dona espanyola que té el premi Fair Play de la UNESCO per la gesta humana dins el món de l’esport. Va formar part del Club Natació Manresa. Va ser més de 25 cops internacional amb l´equip espanyol absolut de natació i dues vegades rècord d’Espanya absoluta. És mare de tres fills, i membre de l’equip absolut i màster de natació.

Elisabet Ventura Claret

SECRETÀRIA


Ha estat nedadora i waterpolista. Vinculada al Club Natació Manresa a nivell esportiu i formatiu, també ha estat àrbitre de natació i de waterpolo. Mare de tres fills, dos dels quals membres dels equips de natació i waterpolo del Club. Actualment exerceix funcions de direcció en comunicació i relacions institucionals.

Cristian Marc Huerta Vergés

VOCAL
Arquitecte tècnic i màster en Project Management, és membre de Junta del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona i regidor d’Espai públic, activitats i obres de Sant Fruitós de Bages. Pare de tres fills, un dels quals és membre de l’equip benjamí de waterpolo.

Ivan Sánchez Laplana

VICEPRESIDENT PRIMER


Mestre especialista en educació física, actualment treballa com a responsable comercial. És pare de dues nenes que formen part de la secció de natació del Club i col·labora com a delegat en els equips prebenjamins i alevins.

Antoni Rey Olivera

VOCAL


Ha estat nedador i waterpolista del Club Natació Manresa. Pare de dos fills a les seccions de waterpolo del Club, actualment és delegat de l’equip juvenil i responsable de la secció de waterpolo
.

Lourdes Aymerich Montanya

VOCAL

Esportista de triatló, és Llicenciada en INEFC i màster en psicologia i medicina. Ha treballat en la formació en diferents esports i és mare de dues filles, nedadores del Club. Actualment treballa de professora.

Albert Estiarte Duocastella

VOCAL

Exjugador de waterpolo i metge, Medalla de la ciutat de Manresa al mèrit esportiu. Format al Club Natació Manresa, destacà com a jugador de waterpolo. En retirar-se, s’integrà en l’equip tècnic de la Federació Espanyola de Natació com a metge. Pare de dos fills, actualment una d’elles és membre de l’equip de natació artística del Club.

Toni Porcel Blanes

VOCAL


Va ser nedador del Club Natació Manresa, del 1978 fins el 1988, soci de l’entitat i pare d’esportista del Club en diferents etapes, en les seccions de sincronitzada i actualment de natació. Forma part de l’equip màster de natació i col·labora com a delegat de la categoria benjamí.